2016. május 27. 12:59 - N0~RB1

Megint egy új Star Wars film? [FILM]

revenge_of_the_jedi.jpg

Őszintén bevallva cikkem hatásvadász címe nem véletlen! Régóta nem írtam blogomba, de most ismét tervezem a visszatérést.

Láttatok már olyan előzetest, ami csupa állóképből van összerakva? A héten került ki egy "új" trailer, ami igen nagy nézettségnek örvend, Revenge Of The Jedi néven. Nektek ez mond valamit? Nos nekem nem mondott elsőre semmit, az viszont tuti, hogy valahol ismerős volt a cím. Ha más nem, de az "Of The Jedi", méghozzá a RETURN Of The Jedi, nos így már minden Star Wars rajongó ismeri a címet. 

Tovább
Szólj hozzá!
2016. május 25. 15:50 - N0~RB1

Han Solo halála [FILM]

Avagy miért akarta Harrison Ford már 32 évvel ezelőtt is Han Solo halálát...

297709_640_star_wars_az_ebredo_ero_19.jpg

Sokaknak megdöbbentő lehetett a Star Wars VII: Az ébredő erő megtekintése közben Han Solo halála, de talán a nagyobb fanatikusoknak annyira nem is. Kylo Ren (Adam Driver) - eredeti nevén Ben Solo Leia Organa és Han Solo gyermeke - egy igen instabil lélekkel megáldott, erőre érzékeny Sith lovag (ex-Jedi padawan, Luke Skywalker tanítványa volt), akit sikerült az Erő sötét oldalának maga mellé csábítania, így kapta nevét: Kylo Ren. A film egyik ominózus jelenetében egy igen érzelemmel gazdag párbeszéd következtében (mondhatnám úgy is, hogy a párbeszéd lezárásaként) Kylo megöli apját, Han Solot.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása