2015. november 28. 12:52 - N0~RB1

Star Wars: The Force Awakens Wiki [FILM]

csapo.png

Vészesen közeleg a Világpremier ideje. Idén december 18-án - J.J. Abrams rendezésével - láthatjuk mozikban a Star Wars legújabb részét, ami a The Force Awakens (Az Ébredő Erő) nevet viseli. Ebben a bejegyzésben összeszedem nektek azokat a dolgokat, amiket érdemes tudni az új rész helyszíneiről, szereplőiről, ÚJ TÁRGYAIRÓL, valamint az eddig megjelent összes Star Wars hivatalos YouTube csatornán közzétett videókat is megtekinthetitek egyben.

Tovább
Szólj hozzá!
2015. november 24. 20:26 - N0~RB1

Star Wars VII: The Google Awakens [Internet]

 ga.png

Ha internetes mókáról, viccről, heccelésről lenne szó bármikor, akkor biztosan nem kell nagyon kutakodnunk a neten, mert kedvenc keresőóriásunk most sem hagyja nyugodni felhasználóit.

 

A Star Wars VII: Az ébredők erők megjelenésének közeledtével a Google kitalálta, hogy két táborra ossza felhasználóit: Na ki tippel melyik az a két tábor? Hát persze, mi más is lehetne ha nem a Lázadók és Birodalmiak? :D

Tovább
Szólj hozzá!
2015. november 24. 18:23 - N0~RB1

Top10 Star Wars Battlefront hibák megoldásai [Játék] - Frissítve 2015.11.25.

Avagy, együtt a játszható életért! :)

Ahogyan azt megígértem tegnap, most ebben a bejegyzésben összeszedem az ismert hibákat és a hozzájuk tartozó (remélhetően használható)

Szerkeszd velem a cikket! Részletek a cikk utolsó bekezdésében.

Tovább
Szólj hozzá!
2015. november 23. 21:22 - N0~RB1

New game, new blog, NEW HOPE!

Blogindító cikk!

TÍZ ÉV UTÁN újra játszhatunk imádott világunkban egy bámulatos grafikával megáldott játékban, melyet a DICE adott ki. 2015.11.19-étől elérhető PC, XBOX One, valamint PlayStation 4-re a Star Wars: Battlefront. 

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása