2016. május 27. 12:59 - N0~RB1

Megint egy új Star Wars film? [FILM]

revenge_of_the_jedi.jpg

Őszintén bevallva cikkem hatásvadász címe nem véletlen! Régóta nem írtam blogomba, de most ismét tervezem a visszatérést.

Láttatok már olyan előzetest, ami csupa állóképből van összerakva? A héten került ki egy "új" trailer, ami igen nagy nézettségnek örvend, Revenge Of The Jedi néven. Nektek ez mond valamit? Nos nekem nem mondott elsőre semmit, az viszont tuti, hogy valahol ismerős volt a cím. Ha más nem, de az "Of The Jedi", méghozzá a RETURN Of The Jedi, nos így már minden Star Wars rajongó ismeri a címet. 

Nos, mint a videóban is látszik egy 1983-mas megjelenésről van szó. George Lucas karácsonyra szerette volna meglepni a közönséget ezzel a címmel, ám végül módosította premier dátumát május 25-ére, a címet pedig Return of the Jedi-re (A Jedi visszatér), ugyanis a készítő szerint túl erőszakosnak mutatkozott a cím, valamint az új címmel utaltak Anakin (Darth Vader) halálakor mutatkozó visszatérésére a jó oldalra.

A hivatalosan megjelent film végén Luke Skywalker tisztességgel temeti el apját (Darth Vadert, eredeti nevén Anakin Skywalkert) az Endor bolygón, halotti mágján. A Köztársaság az egész galaxisban ünnepli a Birodalom bukását, a Halálcsillag elpusztítását. Az Endor bolygón élő Ewok faluban ünneplő Köztásaság között megjelenik hologramm formájában Joda mester, Obi-Wan Kenobi mester mellett, Darth Vader, mint A visszatért Jedi, Anakin Skywalker formájában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarshu.blog.hu/api/trackback/id/tr698751604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása